Albin 30 år 2021-05-23

Ja, då var det dags att skrida till verket med min lilla överraskning.

Tack alla ni som bidragit på något sätt. Det har varit guld värt!

Han vet inget ännu utan kommer att få veta lite eftersom. Han har fått en packlista och veta att vi åker imorgon vid 11. På bilden ser ni små lappar. På dem finns det en bild som visar vad vi ska uppleva samt lite nödvändig information.

Morgondagen blir med bil till Vännäs där vi ska på grillmiddag vid tre och sedan födelsedagskalas (någon annans) vid sju. Tidigt tidigt på fredag morgon lyfter flyget till Stockholm. Väl där ska vi försöka ta oss in mot stan och köpa ett sånt där sl-kort. Sedan tar vi oss vidare med t-banan till Vällingby där vi kommer att bo i en fin lägenhet.

När vi gjort oss bostadda är det dags för en dusch och ombyte till lite finare kläder. Sedan åker vi in till stan för en mysig middag på en utvald restaurang. Klockan sju ska vi befinna oss på tv-huset för att sitta med som publik på semifinalen i tv-programmet "Talang 2009". Jag hade gärna varit med på "Babben & co" men tyvärr hade de bara inspelningar på tisdag eftermiddag.

Lördag morgon tar vi oss till Nacka och Saltsjöbad. Där söker vi upp segelbåten Gitania och skepparen Claes. Han ska lära oss att segla under fem timmar i Stockholms skärgård. Vi kommer att äta en rostbiffsallad till lunch ombord på båten. Med tanke på mitt runda tillstånd så tror jag att fem timmar blir fullt tillräckligt även om Albin lär få göra det mesta av arbetet.

Uttrycket att "sjön suger" finns nog till av en anledning så lördagkvällen har jag lämnat öppen. Man vet ju aldrig. Vädret är avgörande för hur tuff seglingen blir. Vi kan ju vara snurriga av sjösjuka hela kvällen. :-)

På söndag packar vi picknick i ryggan och beger oss ut på Djurgården med cykel. Där ska vi titta på ett och annat. Albin får bestämma tänkte jag. Mot eftermiddagen besöker vi Skansen och Sollidenscenen med uppträdande av Janne Schaffer och Sara Löfgren.

Måndag morgon flyger vi hem mot Norrland igen. Där ska vi ut till Holmsund och titta på en kajak till hannapanna. På eftermiddagen ska Albin till tandläkaren och fixa sin rotfyllda framtand som blivit för gul för att det ska vara snyggt. Han bryr sig nog inte så mycket, men jag ser den ju dagligen. :-)

Med detta hoppas jag att min kära livskamrat har fått ett och annat minne för livet. Att dela upplevelser med varandra tror jag ger långt mycket mer än ett inköp av den dyraste pryl.

Väl hemma på måndag kväll kommer jag att vara en vandrande vålnad på grund av utmattning. Roligt har vi garanterat haft, men nu gäller det att hämta kraft på allt och alla.

Smakar det så kostar det och garanterat med råge när man är två i samma kropp. :-)