Om oss

Om oss

Familjen Holmberg bor i den lilla byn Skansnäs vid foten av Vindelfjällens Naturreservat. Vi älskar att bo nära naturen och i den idka våra intressen.

Den som skrivit allt under domänen hannaholmberg.se sedan 2007 och grundaren till Glesbygdens Kennel är Hanna Holmberg, en tjej som är uppväxt i Västerbottens inland och präglad på jakt, fiske, skidor och skoter i såväl skogs- som fjällmark. Jakthundar har alltid funnits under uppväxten men jakt över stående fågelhund blommade inte ut förrän vuxen ålder, närmare bestämt 2007, i samband med att hon köpte stamtiken Fjällbrisens Gira. Genom henne har hon lärt mycket och det mesta finns dokumenterat i Giras dagbok.

Albin Holmberg är snickare i grunden och den som byggt upp hela stället i Glesbygden. Han har alltid känt ett starkt band till sitt samiska ursprung vilket med glädje och entusiasm bidragit till ett stort engagemang i Rans sameby. Han har många timmar och mil i skog och mark året runt på sulor, skoter och motorcykel. Jakten ägnar han främst till älgjakt med ställande hund, men även rovvilt intresserar för jakt och inventering.

 

 

 

Familjen utökades somrarna 2009 och 2012 med två efterlängtade söner, Karl Matti och Frans Ivar. Barn är den största och bästa gåva man kan få och det är en ren välsignelse att få uppleva den gränslösa kärleken man har till ett barn. Vi gör allt vi kan för att förvalta och vårda dessa liv...en ynnest!

Kontakta oss

Där vägen slutar börjar äventyret

Kontakta oss

Hanna Holmberg

Skansnäs 140

924 94 Sorsele

+46706357821

[email protected]

Hitta hit

Vi finns drygt 40 km väster om Sorsele

uppstöms på södra sidan Vindelälven

Karta hittar ni här.

 

© Hanna Holmberg Glesbygdens Kennel 2014 ff