thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Årskrönika 2007

ÅrskrönikorPosted by Hanna Wed, January 28, 2021 18:11:54
Förra årskrönikan hittar ni här


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanna Thu, January 29, 2021 16:12:17

Men hej på dig gamla vän! Ja...menar såklart inte att du är gammal till åldern (du är ju lika ung, pigg och fräsch som mig ;-), bara att du funnits med i tidens begynnelse...där i början på 80-talet och vidare. Oj oj vad tiden gått.

Jag tar väldigt gärna en fika med dig. Du kan väl maila mig så jag kan nå dig.

Tack för dina ord, de värmer. Kul att jag kan få glädja någon. Det är precis vad jag önskar att min uppgift ska vara här i livet. Ibland går det bra och ibland sämre, ibland når man fler och ibland färre...men så är ju livet...ups and downs. Vi är ganska lika varandra vi människor.

Kram tebaks

Posted by Lotta Strömberg Thu, January 29, 2021 09:43:15

Hej o Hallå! Blir alltid på så gott humör när jag läser din blogg, mycke roligt o spännande. Hoppas allt är bra o att vi träffs någon gång snart. Hör av dig någon gång när du passerar Storuman så kanske vi kan ta en fika eller så. Kjam