thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Hejsvej

Blogg 2009Posted by Hanna Thu, August 20, 2020 22:23:21

...i lingonskogen smiley

Ja riktigt mogna är de inte ännu, lingonen, men blåbär har jag dock hunnit plocka. Brist på tålamod, när det gäller att rensa bär, har jag med råge. Efter en liter så tog det stopp. Då åkte mixern fram och sedan lite vatten, socker och citronsyra. Efter silen gjort sitt hade jag ett antal flaskor blåbärsjuice. Riktigt gott!

Matti är nu åtta veckor gammal och jag har fått tillbaka skrivarsuget. På sommaren lägger jag inte mycket tid framför datorn. Då vill man vara ute och ta vara på värmen och ljuset. När det dessutom kommer en underbar liten kille vill man bara mysa och lägger resterande tid på det som är nödvändigt.

Så mycket tid framför datorn har jag dock inte riktigt än trots höstmörkrets antågande. Utöver mys med Matti och att titta min respektive djupt i ögonen lite nu och då så håller jag på att starta upp högskolestudier, ladda inför fjällturen till fågeljaktspremiären, finslipa Giras form inför kommande prov, motionera mig själv, ta hand om några gäster samt göra en och annan resa. Med en sk "amningshjärna" och många saker på en gång blir det lätt lite väl varmt i tankeverksamheten, men lite uppdateringar på hemsidan ska nog också få plats.

Jag har nu börjat nudda mark och få en tillvaro man kan likna med vardag. Mycket har hänt i både tanke och kropp. Trots att jag varit aktiv och gjort mycket tidigare så känns det som om denna sommar tar priset på alla sätt och vis. Att det kan vara så många känslor, tankar, intryck och upplevelser på så kort tid. Oooo-troligt!

Jag hade turen att få en graviditet som var en piece of kaka, iaf mot vad jag förväntat mig. Förlossningen då, ja inte hostar man fram en unge direkt. Men jag måste säga att det gick jättebra, har ett positivt minne av den och kan tänka mig att göra om det. Alltid något.

Tiden efter förlossningen däremot har varit riktigt tuff både fysiskt och psykiskt. Det hade jag inte riktigt räknat med. Jag var inte förberedd på det. Kanske var det just därför? Nu tror jag mig gått igenom det mesta, hoppas jag, peppar peppar.

Mer om detta kommer väl så småningom på Mattis sida.

Hur som, känns det som att allt är rätt så, relativt, mestadels under kontroll. ;-)

Återkommer inom kort med lite smått och gott om ditt och datt här och där.

Höres!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by yasmine Sun, August 23, 2020 20:56:04

Kul att höra av er, har varit lite orolig att allt inte varit ok...

Hoppas att ni njuter och får lite tid över till jakt. Alex och jag har inte gett upp hoppet om att komma upp...men du vet ju hur det är på hösten...

Kram Y