thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Kung Bore

Blogg 2009Posted by Hanna Wed, October 07, 2020 13:07:53

Ja bara för att jag senast igår hälsade dig välkommen menade jag inte att du behövde komma direkt.

På tal om snö och kyla...

När vi kom hem från BB grävde vi ner en jordvärmeslang i backen. Det var med mycket möda och stort besvär. Tack och lov hade vi hjälp av Kalle.

Ofta är det vi tre som gör både det ena och det andra tillsammans. Jag förevigar en del genom kameralinsen och lägger ut en och annan bild. Det som slår mig när jag tittar på nya som gamla upptåg är att det är många leenden och mycket glädje. Vi trivs ihop, vi tre...eller ja fyra är vi ju nu för tiden. Matti kommer nog också att trivas.

Den här bliden är ett bevis på det. Man kan spela luftgitarr med spaden om man vill ha lite kul i geggan.

Det märkliga är att det finns antioptimistiska inlandsbor som har negativa synpunkter på det som skrivs på min sida och hur dessa härliga människor kan gå med på att läggas ut på internet. Varför har man det tro? Tål man inte att se de som trivs med livet? Det intressantaste är att dessa (fåtal) personer inte kan låta bli att läsa det jag skriver. Bara det säger det mesta tycker jag. De är väl aldrig nyfiken?

Man får vara nyfiken. Jag skriver för att ni ska få ta del av mitt liv, inklusive antioptimister. Istället för att ha en sån där tråkig inställning och fälla syrliga kommentarer är du välkommen att hänga på våra upptåg. Vi stänger inte för någon. Kom förbi på en kopp kaffe vetja!

Förra veckan var rörkrökaren och eldragaren här och installerade värmepunpen. Nu har vi golvvärme i hela garaget. Oj, vad tvätten kommer att torka snabbt. När utbyggnaden på huset (görs i vinter) är klar kopplar vi även in kulverten som går till huset. Efter många om och men och funderationer hit och dit har vi äntligen vår värmekälla klar. Det känns bra.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanna Fri, October 09, 2020 11:13:18

Ja exakt! Dessutom slipper man tokarbeta med veden varje vår.

Japp, jag ansluter mig. Någon fler som vill gå med i gruppen anti-antioptimister?

Att få en liten var precis som du beskrivit! Jag ser med spänning fram mot hur det går med nr 2. Jag kanske skulle försöka ta mig ner nu när jakten är över?

Posted by Yasmine Thu, October 08, 2020 17:54:07

Satt in våran förra hösten. Underbart!!! Nu kan man elda i spisen mest bara för mysets skull. Kram Y

Ps. vi kan väl vara anti-antioptimister=)