thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Odörreducering

Blogg 2010Posted by Hanna Fri, February 05, 2021 11:07:35

Kanske är du en av de lyckligt lottade som använder sig av ullunderställ? Själv är jag en brukare av Craft och hade tänkt nöta ut dem innan jag konverterar till ullens fina egenskaper. Det ser ut att bli svårt. Växa ur dem hade jag inte tänkt. Förhoppningsvis har jag slutat växa på längden. Då finns det bara bredden kvar. Nej tack!

Ullunderställen är bra på så vis att man inte behöver tvätta dem så fort man tagit dem på kroppen. Där räcker det med en vädring för att de ska kännas fräsch. Mina underställ är välanvända och luktar svett trots att de är nytvättade, riktig karlasvett. Urk! De behöver bara bli varma så stinker man gubbe. Hur kul är det på en skala?

En tjej i vårt innebandylag klagade över att vi var tvungna att dela västar med herrlaget. De var blöta och stank sursvett. Hon var helt övertygad om att tjejers svett luktar hallon. Det påståendet kan jag tänka mig att köpa.

Så en dag, efter att ha funderat på att dränka underställen i parfym eller köpa hallonessens, fick jag nys om tipset om ättika. Jag lade kläderna i blöt med en rejäl dos ättika. Sedan tvättade jag kläderna som vanligt. Tro det eller ej, men lukten är borta och återkommer bara om det är befogat. Halleluja!

Mitt problem är ett minne blott. Nu vill jag hjälpa andra nödställda stinkbomber genom att dela med mig av detta tips. Mot hallonlunden!

Det mesta löser sig med ättika!

Läs mer här


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.