thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Årskrönika 2008

ÅrskrönikorPosted by Hanna Thu, January 29, 2021 22:54:50

Krönikan hittar ni här.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanna Sun, February 08, 2021 12:51:24

Nina, Lotta och Yasmine tusen tack!

Skräckblandad förtjusning beskriver väl ganska bra mina känslor som svänger lite hit och dit för tillfället. Det är inte så farligt om jag får säga det själv, men visst kan man ena stunden vara överdrivet lycklig och nästa tycka allt är slätstruket och trist.

Nina, du får låna tillbaka hur mycket du vill. Kör riktigt hårt med honom så han är sugen på en lugn och skön semester sedan. Det skulle sitta fint :-D

Lotta, hör av dig om du är sugen på vårträning. Jakten är redan fullbokad. Om allt går som jag vill slipper jag foglossningar och kan stå på skidorna april månad ut. Sedan är jag inte helt bangen på att sitta valpvakt i sommar heller. En liten drever skulle vara trevligt.

Yasmine, du ska veta att jag är sugen att komma och hälsa på. Jag tänker på er titt som tätt. Det sitter bara i företagsamheten. Hinner ni hit före jag hinner dit så är ni varmt välkomna. Ta med dig Patrik så jag får snacka av mig lite fågeljakt också, för ni har väl kvar pointern?

Sköt om er! Tack för att ni läser!

Kramiz!

Posted by Yasmine Sat, February 07, 2021 23:38:26

Ännu en gång, du skriver helt underbart. Ett nöje att läsa!

Ett enormt grattis till er från oss! Det är den största förälskelsen av alla!

Nu har vi verkligen en anledning att göra en förnyad sommartripp!

Kramar Yasmine

Posted by Lotta Tue, February 03, 2021 01:42:36

Man får starkare ben i uppförsbacke, det är så sant som det är sagt.

Mina varmaste gratulationer till dig och Albin, så spännande att ni ska bli föräldrar! Hoppas du mår bra och att allt löper väl tiden ut.
/Lotta

Posted by Nina Sat, January 31, 2021 22:39:57

Hej!

Alltid lika roligt att läsa dina "flundror" och tankar Hannapanna!

Hoppas 2009 bjuder på många positiva upplevelser, kunskaper och erfarenheter. Angående lån så är det inga problem för mig, du lämnar ju tillbaka i gott skick. Jag kommer nog att behöva låna ett och annat råd tillbaka om den kommande prestationen som närmar sig till sommaren!

Ha det bra och ta det lugnt med målarpenslarna så hörs vi! Kram Nina