thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Fredagsmys

Blogg 2009Posted by Hanna Fri, October 16, 2020 14:19:33

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyys! Se och hör

Kanske ligger det något i det gamlingarna brukar säga här i byn. "Snön försvinner om björnarna lämnar spår". Voilà!

Spår av nallebrum i snön och vips så försvann den.

Jag stortrivs att vara mamma. Det är skönt att vara hemma och jag njuter av varje dag. Det är härligt att få vara så behövd och att få älska så gränslöst. Min lilla son utvecklas fortare än jag hinner uppfatta. Människokroppen är otrolig!

Är han snäll, frågar många. Hur ska ett spädbarn kunna vara något annat? Alla barn är ju snälla. Sedan finns det dem som får kämpa med krämpor av olika slag. Denna kamp kan göra föräldrarna näst intill uppgivna över att kunna hjälpa och underlätta för sina små. Barnet signalerar ju bara att allt inte är som det ska.

Vi har haft turen att klara oss utan krämpor än så länge. Han sover bra och äter som en häst. Tre och en halv månad med en vikt på dryga 8,5 kg säger väl det mesta. Jag tänkte försöka mig på att amma helt till dess han är sex månader. Vi får väl se hur det går.

Just nu är händerna i munnen för jämnan. Det kliar och irriterar.

För nära och kära tänkte jag bjuda på en suddig och mörk snutt från min mobil där Matti upptäcker sin egen rösts högre register. Länken är bara öppen för 25 tittare. Efter det måste jag ställa om räknaren. Kan du inte se nu så återkom på ett tag.