thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Stubben

Blogg 2009Posted by Hanna Sat, November 14, 2020 10:03:06

I dressyrdagboken har jag berättat att jag satt mig på tänkarstubben för att utvärdera min hund Gira och själva jakten över stående fågelhund.

Nu tänkte jag utöka stubbens omfattning med att även innefatta min hemsida (www.hannaholmberg.se) och denna blogg.

Det är lätt att man matar på utan att stanna upp och fundera över om man lägger tiden där den behövs. I och med att jag blivit mamma så har jag fått ett annat fokus och nya prioriteringar. Allt jag gör och drömmer om att göra ryms inte på dygnets 24 timmar om jag ska må bra. Man kan inte bara fylla på utan att plocka bort.

Jag vill känna hur det känns att låta datorn vara vilande en period. Jag vill känna om jag saknar det och om jag fortfarande har behov eller något att ge er som läser. Ni är ungefär 100 st varje dag som tittar in här. Vad vore en hemsida eller en blogg utan läsare? Vill ni så får ni gärna lämna en kommentar här under tiden jag sitter på stubben så ska jag läsa det och ta med det i utvärderingen.

Om jag nu inte får en outhärdlig abstinens så tänkte jag återkomma i januari med den sedvanliga årskrönikan.

Med en önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År så hoppas jag vi hörs mera när år 2010 är i sin linda.

Kram

hannapanna