thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

SIK Ferry

Blogg 2010Posted by Hanna Wed, February 17, 2021 10:45:16

I,m in love with a FerryTale

Otroligt så intressant det har varit att sitta och titta på detta OS!

Det har redan hänt både det ena och det andra och ändå är vi bara på femte dagen. Det har varit växlande väder, missade starter och målgångar, olyckor och framförallt svenska framgångar.

Vilken utstrålning hon har, Kalla. Inte konstigt att hon är folkkär. Var det någon fler än mig som fällde en tår vid hennes bedrifter? Tänk att det är första individuella damguldet på 42 år! Grattis!

Sedan kom gårdagen. Det var nära att jag fick ett återfall i nagelbitandet. Plötsliga svängningar med sviktande nervositet är det härliga med skidskytte. Man vet aldrig...

Detta är första individuella herrguldet i skidskytte på 50 år. Nog skriver de historia de härliga atleterna! Grattis Björn! Det känns extra kul och mer verkligt när det är DU som står överst på pallen. Det där gjorde du bra.

Tänk att man tränat med och tävlat i samma klubb som Björn. Det är länge sedan nu. Då var vi bara barn. De gånger vi inte hade buss så var det min och hans pappa som var de stående chaufförerna till skidtävlingarna runt om i västerbotten. Jag beundrar honom att han är sin hemtrakt och moderklubb trogen.

Det hände en kul grej för några år sedan, när Björn var i början av sin skidskyttekarriär. Det var storumandagarna och min äkta hälft var, av någon anledning som jag inte kommer ihåg, ensam (utan mig) på torget i samband med vildmannakröningen. Då fanns det de som trodde att han var Björn Ferry. Han gratulerades till framgångarna med lyckönskningar framöver. Inte undra på att man kan tycka han är aningens attraktiv den där "citatmaskinen". ;-)

Jag fortsätter hålla "tummar och tår" som Kalla säger och målar på lite "stopp och väx" i förebyggande syfte för de rysningar som komma skall.

Heja Sverige!