thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

2021-03-23

Blogg 2009Posted by Hanna Mon, March 23, 2021 23:04:30

...gifte vi oss jag och Albin.

Sju fantastiska år har gått och tolv sedan vi blev tillsammans. Visst är vi rätt söta ändå?

Att dela resan med en livskamrat innehåller som alla vet både ris och ros. Jag vill varken vara utan det ena eller det andra. Det formar och förbättrar. För mig är äktenskapet ett starkt förbund bestående av fullständig tillit och respekt. Jag är inte alltid den bästa fru som går i ett par högklackat, men jag gör så gott jag kan och försöker på nytt varje gång jag felar.

Varje morgon möter han mig med ett leende. Jag känner mig glad och tacksam.

Vilken läckerbit han är, tänkte jag senast igår.

Det pirrar fortfarande i magen.

Jag älskar honom!