Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Dikesrace

AllmäntSkapad av Hanna mån, juli 21, 2008 00:57:54

Som man skämtsamt brukar säga om pingstvänner, enda gången de är mitt på vägen är när de är på väg från ena diket till det andra. Så ser mitt liv ut ungefär.

Nyss knorrade jag lite över det lugna livet hemma i Skansnäs, men den senaste veckan har varit allt annat än lugn.

Söndagen var jag i Arvidsjaur på eftersöksprov och måndagen i Strömsund hos ett par kompisar på arbetsdag a la husrenovering (30-årspresent). Tisdagen kom ett par underbara kompisar från Arvidsjaur och sov över. Samma dag kom ett par vorstehvänner från nejden plus att vår vän elektrikern med kompanjon kom och skulle dra elen i garaget några dagar. Sedan såningsmannen som slår våra ängar i närheten som behövde lite smått och gott samtidigt som telefonen gick varm hela dagen.

Elektrikerna åkte på fredag kväll. Lördagen ägnades åt städning och gemensam middag hos stuggrannarna. Idag kom min kära makes familj som stannar några dagar. Knappt en lugn stund, mat hit och fika dit och lite gårdsarbete och konditionsträning mellan varven. Här gäller det att bunkra med maten för närköpet ligger allt annat än nära.

Men vet du, jag gillar det. Många bollar i luften, järn i elden, snabba kast och allt vad det heter. Sommaren är intensiv, precis som den ska vara. Ja, det blir mycket och man blir trött, men den sociala feedback besöken ger, den överväger. Sova kan man göra i november. Jag vet att främmande i vintermörkrets snöyra är lätträknade. Den tiden och ensamheten har också sin charm. Var sak har sin tid.

Antingen är det så lugnt att jag börjar klättra på väggarna eller så översvämmande mycket att jag inte hinner med allt jag vill; från ena diket till det andra.

Jag är en äkta pingstvän. smiley

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.