Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Visste du...

AllmäntSkapad av Hanna mån, augusti 18, 2008 21:32:27

...att det är fysiskt omöjligt att kyssa dig själv på armbågen?

Kul att ni provat personlighetstestet. En av mina nya vänner fick samma resultat som mig, fränt! Inte visste jag att vi var så lika.

Nu är man "back in business" efter semestern. Det känns lite trögt att tuffa igång jobbarloket igen, men det är bara att lägga på ett kol och sedan öka trycket smiley

Jag är glad och tacksam att jag har ett heltidsjobb som är helt ok ger hyfsat med kosing. Min börja-jobba-ångest handlade inte om att börja jobba utan snarare hur jag skulle kunna ta ledigt med tanke på all jakt och alla jaktprov som ligger framför. Det är inte bara att ta ledigt när man är lärare.

Jag funderade och funderade hur jag skulle lägga fram det på bästa sätt för min nya chef till rektor. Tillslut kom jag på ett sätt som kanske skulle fungera och som alla tjänar på. Med lite tur och förståelse gick det hem och nu väntar vi in det som komma skall, 13 lediga dagar inom loppet på en månad.

Annars så fortsätter mina planeringar att falla in på sätt som inte är planerat. Min efterlängtade kajak lär få dröja till nästa vårsommar eftersom vi valde att köpa en sån här istället. Man är ju liksom två och då är det ju inte helt ovanligt med kompromisser. Rätt båt till rätt kurs, lite fel i tiden, men vad 17 vi slog till.

Blog Image

Det blev en Linder Fishing 440 plus material för att bygga en båttrailer. Min kära respektive visste hur han skulle lägga fram det hela för att få sin vilja fram.

"Men Hanna, med den kan vi lätt ta oss över både Tjulträsket och Överstjuktan för att komma åt bra ripland som inte kryllar av andra jägare och med trailertillbehör kan du även själv utan större kraftansträngning få upp båten på släpvagnen."

Först kom surläppen fram med tanke på att mina så hårt inarbetade nöjespengar som plantbas skulle gå till en fiskebåt som jag själv inte skulle köra varje dag, inte ens varannan. Men just ovanstående anledning fick mig att tänka i andra banor. Snart ligger isen på Storvindeln och hösten står för dörren. Klart vi måste kunna transportera oss till outforskade ripmarker utan att det ska kosta skjortan för varje tur.

Blog Image

Under vår noliavistelse såg vi durktrallen man kan köpa till denna båt. Klart vi var tvugna att även ha en sådan, men den fick snickarn bygga själv. Nån måtta fick det vara på utgifterna.

Sedan fanns det väl en och annan grej till på nolia som vi dregglade över...

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

...och så lite Tobbe Trollkarl på det.

Nåja...vad är en bal på slottet?

Det blidde ingen kajak, men helt lottlös blev jag inte. Mina kära svärföräldrar anlände med sin kanot som stått oanvänd ett antal år. Efter ett inköp av en kajakpaddel för en billig penning på Clas Ohlson kunde man med lite fantasi inbilla sig att det nästan, ungefär, eventuellt, litegrann var som en kajak.

Eller...hundarna fick i alla fall simträning.

Blog Image

Avslutar med en härlig sommarbild från en kvällstur med båt på Storvindeln tillsammans med delar av familjen Jonsson

Blog Image

...och du...

...erkänn att du testade kyssa dig på armbågen smiley

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.