Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Revealed

AllmäntSkapad av Hanna lör, augusti 23, 2008 19:15:16

Måste bara berätta om en episod från i somras…

Ibland kan man vara lite för spontan och impulsiv. Då kan det hända att man säger saker först och tänker sedan. Denna gång tänkte jag nog inte alls, åtminstone mig inte för.

Det var under den där vi-kommer-alla-samtidigt-veckan som jag berättat om tidigare. Elektrikern med kompanjon var för tillfället de enda hos oss. Det var på kvällen och vi hade just avnjutit kvällsmackan.

Karlarna surrade på, sin vana trogen, om dittan och dattan medan jag själv drömde mig iväg till fjärran land bläddrandes i en tidning samtidigt som jag lyssnade på dem med ett halvt öra.

Det var dags att börja knyta ihop säcken för dagen och krypa till kojs. Elektrikerna bodde naturligtvis i vårt nya fina gästrum ovanpå garaget.

Albin frågade om de inte ville ha med sig någon tidning. Det kan ju vara skönt att varva ner en stund med något att läsa innan man sluter ögonen. ”Nä, vi har redan läst tisdagstidningen” svarade den ena elektrikern.

I samma sekund som svaret kom slets jag tillbaka från fjärran östern till verkligheten. Det halva örat hade förvandlats till två stora. ”Va! Brukar ni läsa SÅDANA tidningar?” slank det ur mig.

Karlarnas frågande blickar mötte det jag just sagt och fick mig att inse mitt misstag. Rosiga kinder och bortförklarande mummel fick dem att inse VILKA tidningar jag menat.

Jag förstår dem, för inte ens jag kan nu så här i efterhand förklara hur tisdagstidningen kan uppfattas som tissetidningen.

Måste varit det där halva örat och de exotiska tankarna…

Revealed ;-)

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.