Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Utmanad

AllmäntSkapad av Hanna mån, oktober 27, 2008 21:10:42

Fick denna utmaning av Anna.

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Har vunnit ett mål i rätten. Blev avstängd från a-kassa eftersom jag tackade nej till ett arbete. Ansåg mig ha rätt, läste lagen och överklagade. Vann slutligen i länsrätten. Mitt mål blev prejudicerande.

2. Största rödingen jag fått på spö vägde 2725 g

3. Har spelat remi mot en schackmästare

4. Har varit både mörk- och skogsrädd. Funkar dåligt om man bor i Skansnäs och dessutom försöker jaga.

5. Har delat livet med minst en hund sedan dagen jag föddes.

6. Tycker daimstrut är helt ok. Får i mig dryga 40 på sommaren.

7. Är något av en tidsoptimist, men hinner alltid om jag stressar mot slutet. Har jag en timma på mig innan jag måste åka så behöver jag hela den timman och blir klar just innan tåget går. Har jag tio minuter på mig så hinner jag även då av någon underlig anledning. Har jag tid att söla så sölar jag.

Jag utmanar Lotta och Ylva

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.