Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Åsikter

AllmäntSkapad av Hanna ons, november 05, 2020 00:10:25

För er som inte märkt det redan så har jag väldigt svårt att låta bli att säga vad jag tycker och tänker. Jag försöker vara objektiv och är aldrig sämre än att jag kan ändra mig om det visar sig att jag har fel.

Äpplet faller inte så långt från trädet, om jag säger som så.

Min kära far har ikväll deltagit i debatt angående ja eller nej till överledning av vatten från Vojmsjön till Malgomaj. Syftet är att Vattenfall vill ha mer vatten till kraftstationen i Stalon och på så vis utvinna mer energi. Den planerade överledningen av vatten ska ske via en tunnel. Om överledningen blir av kommer vattenflödet i Vojmån att minska, särskilt vintertid.

Folkomröstningen avgörs den 16 november.

Blog Image

Pappa står längst till vänster och företräder ja-sidan.

Utan att vara insatt i debatten gillar jag att man kan stå för och argumentera för sin åsikt. På så vis kan man både för sig själv och andra motivera sina val och ställningstaganden.

Bra gjort pappsen!

Se debatten:

Del 1 av debatten

Del 2 av debatten

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.