Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Slappa med fisketur

Äventyr/UpplevelserSkapad av Hanna tis, juni 19, 2007 19:10:41

Efter flera helgers arbete med målning, fönsterputs, blomplanteringar och trädgårdsland var det dags för en helg med bara vila.

Om man jobbar undan först blir vilan en välbehövlig belöning. Att försöka vila med tusen saker hängande över sig är omöjligt. Man känner sig bara onyttig och stressen knackar på. Ett knep som jag brukar ha är att dela upp görat i lagomt stora portioner. När jag gjort bort ett delmål är jag värd vilan. Detta gör att jag verkligen kan unna mig riktigt slappa stunder och, ännu bättre, njuta av dem.

Jag brukar tala om tankens kraft. Med den kan du påverka dig själv och hur du mår bara genom att tänka positivt. Men detta är en hel blogg i sig själv. Jag får ta mer om det senare.

Slapparhelgen började väl sådär. Vår kära gårdsälg Helge hade förälskat sig i fiberdukarna på trädgårdslandet. Inte nog med att han gått överallt... han hade grävt, rullat och gosat in sig riktigt ordentligt. Jag fick så om alltihop.

Detta tycker jag inte om... att tvingas göra om nåt jag redan jobbat undan.

På söndagen vaknade jag, efter en härlig sovmorgon, till strålande sol... underbart!!! Det är nåt speciellt med sommarmornar. Jag som alltid varit morgontrött har börjat upptäcka nya saker här i livet. Morgonstund har guld i mund. Jag hoppas jag kan lära mig att ta vara på dessa stunder framöver. Hur jag ska kombinera det med sovmorgon har jag däremot ingen lösning på... än.

En fisketur låg på dagens slapparschema. Mina fiskekompisar körde vår nya fyrhjuling upp på berget medan jag gick med hundarna. Motion hörs ju ska ge endorfiner... kroppens eget lyckohormon. Perfekt för mig som ständigt är på jakt efter den... livsglädjen.

Blog Image

Blog Image

Det är härligt med försommar. Fisket är bra och ohyran knapp. Dagens fångst utgjordes av stenbit. En riktig delikatess.

Blog Image

Blog Image

En riktig slappar dag! Lovely!

Blog Image

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.