Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Klassisar

MålSkapad av Hanna fre, juli 13, 2007 16:44:02

Kan du tänka dig att någons mål för sommaren 2007 är att söka upp dåvarande Hanna Lindholm och komma och hälsa på.

Jag fick ett telefonsamtal efter en tuff löparrunda från en gammal gymnasieklasskompis. Hon hade efter många om och men lyckats hitta mig.

Yasmine och Alexandras mål för sommaren var att hitta mig och även komma och hälsa på. Jag kan inte i ord beskriv hur glad jag blev. Tänk att lilla jag kan vara någons mål.

Så var dagen inne när de skulle komma. Det kändes som om vi fortsatte där vi slutade. Trots att många liter vatten flytit förbi i åarna sedan vi sågs så hade det inte påverkat vår vänskap. Vilken skatt som höll på att falla i glömska. Tack och lov för målen!!

Blog Image

Här är Yasmine med sonen Ruben

Blog Image

Här är Alexandra

TACK! För att ni kom!

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Hanna fre, augusti 24, 2007 08:48:12

:-) Fyller frysen först...ja det går ju rätt många pippis på en älg så jag tror du vinner. Fast man vet ju aldrig. Jag har ju tränat mig till att bli en riktig trapper... ;-)

Du...ta med dig Patrik och kom upp i vinter. Vårt gästrum blir klart då och även det där "varmbonade" nätförrådet. Kanske kan vi ordna en vårvinterjakt på lite ripa eller en skotertur med en och annan storröding.

Välkomna!

Skapad av Yasmine mån, augusti 13, 2007 20:24:07

Kul att höra att de där milen på "krokivägen" uppskattades=). Patrik är lite fundersam på om inte ni skulle vara värda att hälsa på igen. Så vem vet det dröjer kanske inte tolv år till nästa gång!

Puss på dig och lycka till i fågelskogen, ska skicka dig en tanke sittandes på älgpasset. Undrar vem som fyller frysen först?

Yasmine

PS. Grattis till jägarexamen! DS