Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Semester!!!

AllmäntSkapad av Hanna mån, juli 16, 2007 13:10:21

Nu går jag på semester!

Blog Image

Det kommer inte att bli så många nya inlägg på hemsidan under en period.

Jag återkommer om ett par tre veckor med lite nyheter.

Passa på att vara ledig och njuta av solen. Köp dig en glass eller två. Hullet kommer liks att försvinna till hösten när jakten drar igång för vissa och bärplockning för andra.

Lyser solen med sin frånvaro...ja då kan man faktiskt passa på att mysa till det lite med en bra bok i ena handen och en kopp te i den andra. Själv så lär jag nog lyssna på en bok samtidigt som jag städar skrivbordet eller viker tvätt.

Ibland blir man aldrig less. Jag har funderat på var gränsen går. Hur mycket kan man tycka om något innan "älskar" förvandlas till "tycka om" och vidare till bara "ok"? Vad beror det på att vissa saker kan man ägna sig åt varje dag utan att älskar förändras? Detta får jag blogga vidare om till hösten.

Nu ska jag iväg och köpa veckans första daimstrut. Det brukar bli i snitt fem stycken varje vecka under sommaren... och vet du...jag blir aldrig less.

Ha en sköööön semester!

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.