Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Laddad...

Hund/JaktSkapad av Hanna sön, augusti 19, 2007 16:01:33

Jag var lite pirrig att det inte skulle hinnas med...

...men i fredags kom den...

MIN FÖRSTA VAPENLICENS!!!!!!!!!!!

Nu är jag laddad för fågelpremiären till helgen.

Gira har tyvärr blivit sjuk (kennelhosta el halsinfektion) och får vila ett par veckor. Atlas däremot har drillats en del och ska nog kunna fungera hyffsat till premiären så jag kan få skjuta mina första fåglar som "riktig" jägare.

Det enda som återstår är den sista planeringen på var vi lägger premiärjakten. Den sista flygningen över Ammarnäsområdet sker 23/8. Då får vi veta vilka områden som blir fredade.

Skitjakt på er!

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Hanna fre, augusti 24, 2007 08:41:12

Lämnad att dö...nä det var grymt!

Många jägare blir det garanterat. I Sorsele kommun drivs Ammarnäsprojektet. Som boende i kommunen kan jag jaga i S-områden (enbart småviltsjakt) och K-områden (komeriell jakt) om utrymme finns. Antalet jägare är begränsat till åtta personer och tolv hundar för varje område. Detta innebär att vi borde rymmas då många områden är stora. Som kommunbo har jag ju möjligheten att välja områden med få sålda jaktkort. Visst kan jag behöva gå en bit...men det gör jag gärna.

Ja du har en dryg vecka kvar till din premiär. Hoppas du får skjuta en storälg på ståndskall för Ursus. Tar du med dig lilla Ruben i år också?

Det behövs förebilder som er som visar att ett liv med barn inte innebär att man måste ge upp sina intressen och stanna hemma. Intresserna blir bara lite begränsade i omfånget och det spelar ju mindre roll så länge knodden kan hänga med.

Hälsa Patrik lycka till imorgon med pointern!

Kramisar från Hanna

Skapad av Yasmine tor, augusti 23, 2007 17:16:27

Lycka till!

Det blir skogsjakt för oss. Misstänker att fjället är fullt då det är premiär på en lördag. Synd på Gira! Min Ursus, jämten, har visat framtassarna i höst. Hoppas att det fortsätter så. Pappas älgchampion har blivit påkörd och lämnad att dö, fy fanders för vissa människor...

Kram Y