Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Bli transvestit?

TankarSkapad av Hanna fre, april 27, 2021 11:59:26

Jag tror att jag har fötts med fel kön.

Nu tänker du nog att det tiltat om för mig totalt... men läs vidare så fattar du nog...

Vilka är det som jagar ... jo i huvudsak män...

Vilka är der som fiskar ... jo i huvudsak män...

Vilka är det som kör skoter ... jo i huvudsak män...

Varför har då jag som kvinna belagts med ovanstående som mina huvudsakliga intressen? Om det bara varit ett av dem hade det varit nååågot enklare...

Det är nog alla mäns våta dröm att ha ett stooort garage, ny bil och skoter samt att fritt kunna idka sina intressen när helst de önskar. Får man dessutom kombinera umgängestiden med sin respektive och något av sina intressen är det en enorm bonus. Har jag fel?

När vi flyttade upp till Skansnäs fick Albin frågan, vid ett flertal tillfällen, vad han hade för kvinna som kunde flytta med honom DIT. Ja det har jag också funderat på.

Jag vet inte om det är typiskt kvinnligt att man vill dela sina upplevelser med någon. (Det vore ju kul att ha en kvinnlig sida också.) Det händer nästan aldrig att jag jagar, fiskar eller kör skoter ensam. Den jag delar det med är Albin. Vem annars?

Det är en stor bonus att ha gemensamma intressen. Tro inget annat. Men det kan ju vara trevligt att umgås och göra roliga saker även med andra människor. Men detta är lättare sagt än gjort när man är som man är...

Om jag skulle dela mina intressen med någon annan...................... Vilken kvinna skulle ringa till mig och fråga om vi ska ut och köra skoter? Känner du någon? Inte växer de på trän.

Känner du någon man som skulle kunna ringa? Ja, en hel uppsjö...

Helt naturligt... Att en man ringer till mig och frågar om vi kan åka ut på en toppfågeljaktsdag...eller? Ja kanske om Albin också följer med.

Oftast blir det att mannen ringer till Albin och jag följer med dem...om nu inte mannens respektive blir sur för att vi tre får umgås en dag och hon vara hemma med barnen...

Hur löser man då detta? Jo... jag är hemma med kvinnan. Vi pratar om livet, andra familjer, våra planer och gardiner. Vilket ofta kan vara ganska trevligt. Vi fikar och leker med barnen medan männen är ute och jagar...

Nej... jag har fel kön för att kunna utöva mina intressen. Fast å andra sidan ... då hade jag blivit bög eftersom jag attraheras av män... frågan är vad som är bättre...

Transvestit kanske...

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.