Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Ögonoperation

AllmäntSkapad av Hanna tis, februari 05, 2008 17:48:18

En del av er har frågat hur det gick med min ögonoperation.

För en vecka sedan var jag till optikern.

Resultatet av operationen är en fullgod syn på närsyntheten (långt håll). Däremot har mitt lilla brytningsfel som jag haft sedan tidigare blivit större i samband med operationen. Varför vet jag inte riktigt men det är fortfarande så litet att det inte behövs korrigeras med linser eller glasögon.

Närsyntheten har förvandlats till översynthet. Jag ser numera lite dåligt på nära håll. Detta var det jag stördes av mest under läkningstiden. Alla bokstäver hamnade på samma plats. Med tiden kommer jag att behöva läsglasögon. Det skulle jag nog ha behövt vilket fall som helst. Nu kanske det bara blir ett par år tidigare.

Jag ska höra med doktor Koskela om en bättringsoperation är aktuell. Jag tvekar inte att genomgå smärtan igen om så skulle vara fallet. Det är värt det. Jag får än idag nypa mig i skinnet för att förstå att jag ser bra utan glasögon, en fantastisk känsla.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.