Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Härliga Hund

AllmäntSkapad av Hanna tis, februari 05, 2008 17:57:16

Har någon av er sett om Atlas varit med i tidningen Härliga Hund?

Jag bläddrade igenom den som snabbast på affären men såg inget. Tackpaketet från sockföretaget har dock kommit hem till mig. Jag har fått mig ett gäng sockor som jag skall utvärdera.

Utöver sockarna kom det med en prototyp på en jaktväst för hanhundar som får problem med att iskulor, sittandes på insida lår, skaver sönder pungen. Jag har haft problem med Atlas ett flertal gånger på vårvinterjakten. Han slutar jaga eftersom varje steg gör ont. Tillslut blöder det och man får packa ihop och åka hem.

För över ett år sedan tog jag kontakt med några företag med förfrågan om det fanns att få tag på pungskydd av något slag. Ett tips var en kroppsstrumpa i nylon. Men nej tack! Någon måtta får det vara på utstyrseln!

Det aktuella sockföretaget däremot nappade på idén och bad mig sy upp ett förslag. Jag är ingen större sömmerska och resultatet blev en liten skiss/prototyp i lakanstyg där jag förklarade hur jag ville ha det.

Nu är första prototypen uppsydd och den behöver justeringar både här och där. Men det kan ju bli lite kul om man får vara med och designa en ny produkt. Blir det så kommer jag nog inte att ha någon sockbrist på mina hundar framöver och företaget får lansera en ny produkt.

Alla nöjda och glada.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.