Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Helt makalöst!!!

AllmäntSkapad av Hanna mån, februari 25, 2008 19:56:09

Åhhhhhh...jag kan nästan inte fatta att det är saaaant!!!

Jag lyckades!!! Tjohooo!!!

Jag brukar inte skryta på mig själv i onödan (eller jo kanske lite) men nu sträcker jag på mig till min fulla längd, och jag är lång ska ni veta (för att vara tjej i alla fall).

Kan ni fatta att jag sitter hemma vid skrivbordet och är uppkopplad, i obygden!

Jag skrev ju i en blogg tidigare att min surfning och mitt mailskickande via mobilen kostat lite för mycket sista tiden. Nu betalar jag en fast avgift för detta. Jag hade varit helt nöjd efter att jag fått det att fungera för ett rimligt pris i mobilen.

Vetgirig som jag är (har ju även tid att undersöka pga sjuksrivningen) kunde jag inte låta bli att kolla upp om det gick att koppla min bärbara dator till mobilen och det internet jag kommer åt genom den.

Tror du inte på rackarn att jag lyckades fippla på knapparna så att det fungerar. Instruktionerna via nätet fugerar ju aldrig (inte för mig i alla fall). Jag testade mig fram helt orädd (eller snarare obetänksam) på vad som kunde eller skulle hända. Och oops så hade jag gjort det.

"Learning by doing" är också ett måtto jag använder mig av. Men om någon frågar hur jag gjorde så vet i stackarn om jag kan svara. Det är väl bara att fippla sig fram en gång till. Gick det en gång så...

Go och glad kexchoklad

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Charlotta tis, februari 26, 2008 19:59:01

Skoj med internet ute i obygden!

Den där skyttekursen låter verkligen lockande.....vill anmäla mig på studs men jag måste vänta och se hur det löser sig med sommarjobb först. Men blir det som jag hoppas, att jag börjar jobba först måndagen den 2:a, så vill jag jättegärna komma! Låter ju kalaskul!

Är också nyfiken på apporteringsmetoden du använt på Gira. Kul att det fungerar!

Skapad av Hanna mån, februari 25, 2008 23:38:39

Hej Lars!

Ja definitionen av liv är nog olika för olika människor. För mig betyder det att man ser till att ta vara på dagarna och fyller dem med något som känns meningsfullt för en själv och förhoppningsvis även för de runt omkring. Tiden går för fort för att låta dagar gå till spillo i en otillfredsställande tillvaro.

Överflödande liv måste ju vara toppen. I det läget orkar man med sin egen tillvaro och kan ge desto mer till andra. Jag tror knappast ett överflödande liv är något som går till spillo. Allt som sipprar ut eller över smittar någon annan med glädjesjuka.

Sedan kan det säkert vara så att man försöker fylla livet med sådant som gör att allt bara blir för mycket. Något man bara fyller för fyllandets skull. Då är vi i andra diket.

Som man skämtsamt brukar säga om pingstvänner "enda gången de är mitt på vägen är när de är på väg från ena diket till det andra". Men å andra sidan ska de ha cred för att de försöker istället för att lägga sig platt på marken och vänta på att bli överkörd.

Bolla gärna lite mer. Sånt tycker jag om.

Jag ska hälsa Albin från Lars. Han vet säkert vem du är och det gör nog jag med.

Jag känner olika Larsar, tre Vännäslarsar, två Lyckselelarsar, en Storumanlars, en Sorselelars, en södrasverigelars och säkert även någon fler. Skulle det vara så att jag inte vet vem du är har jag garanterat ingt emot att lära känna någon fler Lars.

Ha det gott! / Hanna

Skapad av Lars mån, februari 25, 2008 22:51:52

Hej Hanna.

Jag tycker ditt "valspråk"

Fyll inte
livet med dagar
fyll dagarna med liv. Om man då fyller dagarna tillräckligt med liv då blir det väl "Överflödande liv", eller...?

Hälsa Albin, han kanske kommer ihåg vem jag är.