Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Scary scary

Äventyr/UpplevelserSkapad av Hanna mån, april 21, 2021 21:08:35

Buren var hel, köttet var kvar och inga spår syntes till.

Måste säga att jag blev lite besviken. Det var ju spännande där ett tag och jag tycker om spänning.

Men å andra sidan så kan man ju fundera hur spännande livet hade blivit om det varit en hungrig och orädd björn som besökt vår gård och smaskat i sig vårt torrkött.

Tror ärligt talat att jag aldrig mer gått ut till vedboden i mörkret.

Men jag såg hur mitt korthår betedde sig och jag vet vad jag hörde. Ibland önskar man att hundar kunde tala. Om Atlas kunde berätta vad han såg där i mörkret.

Vad det verkligen var kommer jag aldrig att få veta. Men nästan som Sickan i Jönssonligan säger ”jag har en plan” så säger jag:

”Jag har en teori”

Inget kan ju lämnas åt slumpen och det ovissa.

Ett par dagar tidigare såg min kära make en stor brun fågel lyfta bakom garaget. Senare på kvällen hörde jag ett obekant ljud ända in i huset. Jag öppnade dörren och hörde ”hò-å”, ett mäktigt ljud med tio sekunders intervall. Det är inte ofta jag hört det välkända ljudet, men man blir nästan lite mörkrädd av berguvens stämma.

Med tanke på Atlas beteende så måste det ha varit något som han aldrig sett förut. Eftersom berguven både setts och hörts i dagarna så, självklart var det den som spökade i vår carport och höll på att skrämma livet ur mig. Det är min sanning…the one and only…

Nä nu är klockan redan nio och det är bäst att jag skyndar mig…

…så jag hinner ta in veden innan det blir mörkt ;-)

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.