thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Ligger efter

Blogg 2009Posted by Hanna Wed, March 25, 2021 20:56:08

Hej alla glada!

Jag hinner inte riktigt med just nu. Tankarna går varma och jag har egentligen 1000 saker, upplevelser och dråpligheter att skriva om, men jobbet och pockis kräver allt just nu. Fortsätter det så här så kommer jag inte att orka jobba 100% så länge till. Förhoppningsvis lugnar det ner sig snart.

Jag ligger efter i mailen och försöker ta allt eftersom. Förlåt för att jag inte har svarat.

Jag vill tacka alla ni som på ett eller annat sätt hör av er till mig. Jag blir lika glad för varje mail, och då menar jag alla, oavsett om ni delar mina åsikter eller ej.

En sak som jag vill förtydliga är att ingen som mailar mig kommer att offentliggöras på något sätt. Alla mail förblir anonyma. Ni påverkar mig ofta till nya tankar och bloggar, men avslöjar er, det gör jag aldrig. Känn er trygg i det och fortsätt mer än gärna att dela med er, kända som okända. Ni berikar!

Sist men inte minst vill jag säga tack till alla fantastiska vänner som var hos oss i helgen. Vi var hela 13 personer som fick avnjuta ett fantastiskt vårväder i Skansnäsfjällen. Jag har varit helt slut i dagarna tre, men det var värt varenda minut. Jag längtar till ni kommer nästa gång.

Varmt välkommen tillbaka!