thehannapanna

thehannapanna

Om bloggen

Läs om fina fräcka framfusiga tokfians fiffiga funderingar, fantasier, fadäser och förehavanden

Tjolahoppsansa

Blogg 2010Posted by Hanna Mon, March 22, 2021 22:10:21

Jag har funderat lite hit och dit på hur jag ska lägga upp min hemsida och mina två bloggar. Vad ska jag skriva vart?

Ska jag verkligen ha lösen på familjebloggen? Vad tycker du som läsare om lösen? Det skulle vara intressant att veta.

Speciellt mitt lilla barns integritet ligger i mina händer som förälder att vårda. Han tar stor del av min tankeverksamhet och min vardag. Är det rätt att lägga ut bilder och information om honom?

Är det inte det minsta jag kan begära, att mina läsare kan säga vilka de är så jag vet till vilka jag skriver?

Med ca 100-150 unika besökare varje dag (ganska mycket för en liten privat blogg som min) blev jag nyfiken att ta reda på lite mer om hur alla hittar till min plats på nätet. Det var både och, den information jag fick fram.

De allra flesta känner till adressen. Sedan finns det ett antal hundra varje månad som hittar den via andra. I min domäns statistik kan jag se från vilken plats man hittar min sida. Jag kan även gå in på sökvägen och se den sida man var på innan min sida.

Jag ser att jag har ett antal utländska besökare. Mina sidor översätts till engelska, finska, rysska och italienska. Ett antal har kommit till min sida via olika forum där deltagare tipsat om något läsvärt. Det är ju kul. Ytterligare ett antal hittar via bildsök på Google. Detta är bara några exempel.

Sedan kommer en grupp mer suspekta sidor. Hur läsare kan hitta till min sida via dem är för mig en gåta???

Jag har hittat en del av mina bilder på platser som jag inte begriper mig på. Några av dem tar jag helt avstånd ifrån. Det känns olustigt. På sådana platser vill jag inte hitta någon som jag fotograferat och speciellt inte mitt barn. Med den bakgrunden känns det helt rätt med lösen på familjebloggen. Jag kommer nog också att justera hemsidan en aning och tänka annars i fortsättningen.

Denna blogg finns på bloggportalen.se. Det är en plats där man kan söka bloggar efter sitt intresse. Jag vill gärna dela med mig av tankar och funderingar. Vill jag det bör jag även kunna hittas på dessa platser. Valet att finnas med på bloggportalen talar mot det jag skrivit ovan. Som ni kanske förstår är jag tvetydig i frågan.

Tittar man vilka sökvägar besökare på bloggportalen använt för att hitta bloggar (typ tio i topp), blir jag konfunderad??? Eller hur tänker du när du ser denna lista?

1. sex

2. sexstory

3. topless

4. sperma

5. bröst

6. alabama

7. omtvserier.se

8. omtvserie

Går jag sedan in och tittar på mest besökta bloggar blir jag lika konfunderad. Du får göra din egen bedömning. Min bedömning är att det jag gillar att läsa verkar skilja sig från flertalet människors, om man ser till antalet besökare. Om det nu är antalet som ska värderas???

Jag hoppas och tror att vi människor är kloka och strävar efter att leva sunt.

Vad är det då som är klokt och sunt?

Ja, den frågan bör vi nog ställa oss och tänka över var och en. Det finns mycket som går att missbrukas. Det jag vet är att jag och mitt bloggande inte trivs i topplistan ovan. Min kategori platsar inte heller bland Sveriges mest besökta bloggar. Det är inte heller min strävan.

Min strävan är att kanske kunna ge något annat än sex, mode och pengar. För visst finns det mer i livet än det?

En av de fiffigaste liknelser som skrivits till mig av en läsare är denna:

Du är som en vuxen Pippi Långstrump. Du tar dig för och ger dig på sånt som du egentligen kanske inte behärskar men precis som du säger - vad kan gå fel ? Du är inte feg att prova på nya saker och du klarar mycket själv även om du har stöd från andra håll. Du är inte rädd för att be om hjälp och du talar om vad du tycker och tänker. Du står för dina åsikter och kan argumentera om varför. Du bryr dig inte om vad andra tycker om det du gör men du verkar bry dig om andra- både människor och djur. Det känns som att du är en stark tjej, en bra förebild för andra tjejer och det finns inte gott om "Pippi Långstrump" förebilder här i världen då det mesta i veckotidningarna går ut på att vara snyggast och rikast - typ.

TACK!

Det är väl en strävan om nåt?!

Här kommer Pippi Långstrump

tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa.

Här kommer Pippi Långstrump

ja, här kommer faktiskt jag.