Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Kap Verde2

AllmäntSkapad av Hanna mån, december 03, 2020 22:19:47

Jag ser att det sista jag skrev pa bloggen forra gangen inte kom med...

Hoppas allt kommer med denna gang.

Det blir bara varmare och varmare. Med varmen foljer blasten verkar det som.

Vi forsoker ta det lugnt och bara slappa men det ar svart. Soltimmarna blir inte sa manga. Pa en stund kryper det i kroppen och man vill hitta pa nagot.

Vi har snorklat, spelat vattenpolo, bastat (underbart trots varmen), bubblat pa spa och tranat pa gym. Provade lopband for forsta gangen.

Imorgon blir det kajak och windsurfing.

Blog Image

Som ni ser (tidningen) sa langtar inte Albin hem det minsta ;-)

Pa onsdag har vi hyrt en 4x4 buggy som vi ska leka med langs sanddynorna i oknen. Ska bli skitkuuul!

Blog Image

Som ni ser sa har badkrukan Hanna blivit omvand. Det ar en massa fina fiskar i vattnet och jag trivs dar lika bra som dem.

Det skiljer tva timmar har mot hemma. Klockan ar 20.10 och vi ska snart ata middag. Hemma ar den 22.10.

Som sagt maten ar helt ok...med lite extra salt. Tror vi saltar maten valdigt mycket i Sverige. Vi har atit fisk och skaldjur i alla former...Albin rynkar val lite pa nasan. blackfisk och shushi ar val forstaeligt...speciellt shushin var ingen hojdare.

De dricker mest ol och det dar sura vattnet. Jag har kommit pa en superbra grej med att ta lite vin (ett par cm) i glaset och fylla pa med sprite (lasken alltsa)...blir helt ok...nastan gott.

Pa forra bloggen hade jag skrivit (det som inte kom med) lite om vattensporterna som finns har, bla kite. Frans du skulle trivas som fisken har. Kite, vind och vagsurfare ar val de flesta som finns har. Ovriga turister bestar av barnfamiljer och pensionarer...och aven par som oss...

Vi har det fin fint och hor nog inte av oss nagot mer innan vi kommer hem. Som det kanns nu sa ar en vecka tillrackligt lange for oss. Det har blev perfekt.

Kram pa er allihopa fran Hanna och Albin

  • Kommentarer(1)http://blogg.hannaholmberg.se/#post56