Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Detta måste du testa!

TipsSkapad av Hanna ons, april 25, 2021 11:47:53

Jag har hittat en ny hobby!

Är du som jag... en person som aldrig läst böcker? Under skoltiden, då det hände att man blev tvungen att skriva bokrecensioner, läste man början och baksidan för att knåpa ihop nåt som läraren godkände. Det där kulturella intresset har aldrig funnits hos mig. Idrotten tog all tid när jag växte upp. Ligga i sängen eller sitta i en fåtölj och läsa en bok... vem hade tid och/eller lust med det? Snacka om att bli försoffad och känna sig onyttig...

Nej... jag är på tok för aktiv och rastlös för att klara av sånt. Tiden verkar inte heller finnas.

I somras åkte jag och mitt strävhår ner till gurun för stående fågelhundar, en resa på 225 mil. Frågan var hur jag skulle klara att köra den långa vägen utan att somna vid ratten. Strävhåret skulle bli ett bra sällskap och få mig att ta några korta raster, men någon vidare dialog kunde han inte bistå med.

Innan jag åkte svängde jag förbi biblioteket och lånade med mig några ljudböcker. Hmm... vilken skulle jag välja... jag som inte hade koll på varken titlar eller författare. Okej... Liza Marklund hade jag hört talas om. Helt oallmänbildad är jag ju inte!

Ett gäng Liza Marklund fick det bli. Snacka om lyckat! Nu är jag helt fast i bokvärlden trots att jag inte ligger i sängen. Jag lyssnar då jag motionerar, putsar fönster, målar, städar, rensar grönsakslandet osv. Det är helt suveränt! Du måste prova!

Jag föredrar svenska deckarförfattare... hmm... kanske för att jag bara läst, eller hört, böcker av svenska författare... ja ja ... jag föredrar dem i alla fall.

Rekomenderas - Nobels testamente av Liza Marklund

Senaste bok - Små citroner gula av Kajsa Ingemarsson

Just nu - Eva Lauri och jag av Jonas Bonnier

  • Kommentarer(0)http://blogg.hannaholmberg.se/#post3