Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Smått och gott

AllmäntSkapad av Hanna ons, december 12, 2020 16:05:14

Det var verkligen härligt med en semestervecka på varmare breddgrader. Det kommer lite bilder så småningom på hemsidan.

Borta bra men hemma bäst heter det med rätta. Det är nyttigt att åka bort för då uppskattar man det man har hemmavid. Man ser med andra ögon.

Imorgon ska jag ner till Umeå och laseroperera mina ögon. Jag har arbets-, tv- och dataförbud i en vecka. Det finns faktiskt både en och två fjärilar i magen. Ni får gärna hålla tummarna att det går bra. Synen är det sinne som jag verkligen inte skulle vilja vara utan. Men samtidigt så kommer alla skoter-, fjäll-, bad och jaktturer att bli så mycket enklare utan både glasögon och linser. Helt klart värt risken.

Atlas kommer att vara affischpojke i Härliga Hunds januarinummer. Det är ett sockföretag som ombetts att medverka med text och bild. För över ett år sedan beställde jag några sockar för att bespara Atlas tassar på vårvinterskaren. Företagaren ville ha några kort med hund och tasskydd...och jag ställde upp som vanligt. Bilderna tog jag med mobilen så det är ingen vidare kvalitet. Företagaren ska själv skriva texten. Det ska bli intressant att se vad det blir.

Humorprogrammet i P3 "Mammas nya kille" börjar igen den 9 januari. Har du missat det så rekommenderar jag att du ger det en chans. Jag lovar att du kommer att dra på smilbanden.

Fisket har gått tokbra. Nu har vi fått 11 öringar på totalt 34 kg. Frysen fylls på med härliga filéer. Är du sugen att smaka så kom upp och hälsa på. Jag lovar att jag ska laga i ordning en god middag.

Umeå och Koskela nästa...

Hejhopp

  • Kommentarer(1)http://blogg.hannaholmberg.se/#post58