Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Bli transvestit?

TankarSkapad av Hanna fre, april 27, 2021 11:59:26

Jag tror att jag har fötts med fel kön.

Nu tänker du nog att det tiltat om för mig totalt... men läs vidare så fattar du nog...

Vilka är det som jagar ... jo i huvudsak män...

Vilka är der som fiskar ... jo i huvudsak män...

Vilka är det som kör skoter ... jo i huvudsak män...

Varför har då jag som kvinna belagts med ovanstående som mina huvudsakliga intressen? Om det bara varit ett av dem hade det varit nååågot enklare...

Det är nog alla mäns våta dröm att ha ett stooort garage, ny bil och skoter samt att fritt kunna idka sina intressen när helst de önskar. Får man dessutom kombinera umgängestiden med sin respektive och något av sina intressen är det en enorm bonus. Har jag fel?

När vi flyttade upp till Skansnäs fick Albin frågan, vid ett flertal tillfällen, vad han hade för kvinna som kunde flytta med honom DIT. Ja det har jag också funderat på.

Jag vet inte om det är typiskt kvinnligt att man vill dela sina upplevelser med någon. (Det vore ju kul att ha en kvinnlig sida också.) Det händer nästan aldrig att jag jagar, fiskar eller kör skoter ensam. Den jag delar det med är Albin. Vem annars?

Det är en stor bonus att ha gemensamma intressen. Tro inget annat. Men det kan ju vara trevligt att umgås och göra roliga saker även med andra människor. Men detta är lättare sagt än gjort när man är som man är...

Om jag skulle dela mina intressen med någon annan...................... Vilken kvinna skulle ringa till mig och fråga om vi ska ut och köra skoter? Känner du någon? Inte växer de på trän.

Känner du någon man som skulle kunna ringa? Ja, en hel uppsjö...

Helt naturligt... Att en man ringer till mig och frågar om vi kan åka ut på en toppfågeljaktsdag...eller? Ja kanske om Albin också följer med.

Oftast blir det att mannen ringer till Albin och jag följer med dem...om nu inte mannens respektive blir sur för att vi tre får umgås en dag och hon vara hemma med barnen...

Hur löser man då detta? Jo... jag är hemma med kvinnan. Vi pratar om livet, andra familjer, våra planer och gardiner. Vilket ofta kan vara ganska trevligt. Vi fikar och leker med barnen medan männen är ute och jagar...

Nej... jag har fel kön för att kunna utöva mina intressen. Fast å andra sidan ... då hade jag blivit bög eftersom jag attraheras av män... frågan är vad som är bättre...

Transvestit kanske...

  • Kommentarer(0)http://blogg.hannaholmberg.se/#post6

Bättre dag att jobba...

TankarSkapad av Hanna tor, april 26, 2021 07:15:32

... idag när det regnar. Igår trodde jag att jag skulle bli tokig.

Igår var det strålande sol och vindstilla. Jag hade bara jobbat en timma när Kalle ringer och berättar att han fått 7 rödingar mellan 1/2 -1 kg. Den största på 1,1 kg.

Jaha... genast börjar man längta ut till kanske en av de sista vårvinterdagarna detta år. Nog för att jag aldrig varit ute och jagat ripa, fiskat och kört skoter så mycket någon gång som denna säsong... men man blir aldrig mätt... mycket vill ha mer.

Det gick en timma till och Kalle ringer på nytt. Nu har han fått 13 feta rödingar och precis tappat 2 kilos rödingen.

Själv sitter man inne på kontoret framför datorn. Solen lyser mig i ansiktet så jag knappt ser skärmen. Vädringsluckan är öppen och det luktar vår. Fåglarna kvittrar. Det skvalar i stuprännan så att frekvensen på toalettbesöken ökar. Hur ska man kunna jobba under sådana förhållanden?

Normalt sett är jag en livsnjutare som brukar ta vara på dagar som gårdagen. Man har väl alltid några komptimmar att ta ut. Finns inte det så är det värt att vara utan lön den dagen. Att ta vara på livet och finna njutning bör inte mätas i pengar. Man tjänar på det i längden ändå.

Ja... jag vet att det inte alltid går att vara ledig...

Hur gjorde jag då?

Jo... jag stängde vädringsluckan, fällde ner persiennerna och lyfte av telefonluren. Om nu inte en nära anhörig hade funnits i samma byggnad och titt som tätt kommit in till mig och påmint mig om hur skadligt det var att jobba en sådan här dag, hade nog min taktik fungerat.

Till slut fick jag göra det som en vän brukar ta till för att undvika kriser... tjockt pannben och mycket göra. Det blev en total avskärmning från omvärlden och nerborrning i arbete.

Javisst... jag fick mycket uträttat... men inte är det mycket till njutning.

Är jag tokig ... ja kanske det... men då jag fyller dagarna med liv och inte livet med dagar...

  • Kommentarer(0)http://blogg.hannaholmberg.se/#post4
« Föregående