Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Surprise

AllmäntSkapad av Hanna fre, februari 29, 2008 13:43:45

Något bland det bästa jag vet är överraskningar.

Överraskning för mig är en oväntad händelse som jag blir glad över.

Häromdagen landade ett brev i min brevlåda med hälsningen ”med tanke på din nuvarande belägenhet tänkte jag att du kanske behöver något uppiggande”.

I brevet låg en film ”I skogsfågelns rike”, en norsk film som visar hur man på olika sätt jagar och fäller skogsfågel. Den passade mig perfekt eftersom jag behöver bekanta mig lite mer med detta fjäderfä. Vi gillar inte varandra så mycket i dagsläget. Inte i jaktsituationer i alla fall.

Uppiggande, mist sagt. Tack!

  • Kommentarer(0)http://blogg.hannaholmberg.se/#post75