Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Helt makalöst!!!

AllmäntSkapad av Hanna mån, februari 25, 2008 19:56:09

Åhhhhhh...jag kan nästan inte fatta att det är saaaant!!!

Jag lyckades!!! Tjohooo!!!

Jag brukar inte skryta på mig själv i onödan (eller jo kanske lite) men nu sträcker jag på mig till min fulla längd, och jag är lång ska ni veta (för att vara tjej i alla fall).

Kan ni fatta att jag sitter hemma vid skrivbordet och är uppkopplad, i obygden!

Jag skrev ju i en blogg tidigare att min surfning och mitt mailskickande via mobilen kostat lite för mycket sista tiden. Nu betalar jag en fast avgift för detta. Jag hade varit helt nöjd efter att jag fått det att fungera för ett rimligt pris i mobilen.

Vetgirig som jag är (har ju även tid att undersöka pga sjuksrivningen) kunde jag inte låta bli att kolla upp om det gick att koppla min bärbara dator till mobilen och det internet jag kommer åt genom den.

Tror du inte på rackarn att jag lyckades fippla på knapparna så att det fungerar. Instruktionerna via nätet fugerar ju aldrig (inte för mig i alla fall). Jag testade mig fram helt orädd (eller snarare obetänksam) på vad som kunde eller skulle hända. Och oops så hade jag gjort det.

"Learning by doing" är också ett måtto jag använder mig av. Men om någon frågar hur jag gjorde så vet i stackarn om jag kan svara. Det är väl bara att fippla sig fram en gång till. Gick det en gång så...

Go och glad kexchoklad

  • Kommentarer(3)http://blogg.hannaholmberg.se/#post74