Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Vem är du, vem är jag?

AllmäntSkapad av Hanna lör, augusti 09, 2008 00:50:25

Jag kunde bara inte låta bli att göra ett personlighetstest som jag kom över.

Hanna:

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Albin:

Din personlighetstyp:

Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. “Goda medborgare” som värdesätter trygghet och lugn.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.

Ni som känner oss båda kan nog se både en och annan likhet med verkligheten. Jag tycker själv att jag saknar en del i min egen beskrivning, men kan faktiskt känna igen mig i det mesta med tanke på den fas i livet jag är just nu.

Eller vad säger ni om karriären som hemmafru? Det vore väl nåt för hemmakära hannapanna som säger "borta bra men hemma bäst"? Ni ska bara veta hur jag skojat kring drömjobbet som lyxhustru. Äpplet kanske inte faller så långt från trädet...eller hur man säger (eller nä, det ska nog vara ett annat ordspråk här som jag inte kommer på).

Vad gäller min respektive så kan man bara säga - mitt i prick. Lite fascinerande faktiskt.

Prova själv smiley

  • Kommentarer(1)http://blogg.hannaholmberg.se/#post104