Hannas blogg 07-08

Hannas blogg 07-08

Om bloggen

Här skrivs fritt om ditt och datt...
Läs om du vill...

Fjälltur

AllmäntSkapad av Hanna lör, april 26, 2021 11:21:28

Tänkte prova om det går att lägga till en blogg via mobilen...

Sitter just nu på fjället och lunchar efter en tre timmars skidtur. Jag var bara tvungen att ta mig ut innan snön försvinner. Detta trots att hälsenan inte riktigt är upptränad, men jag tar det lugnt.

Jag har sovit i en fjällkoja i natt och hade tänkt stanna till imorgon söndag men väderleksrapporten talade om ett regnväder som är på ingång. Det kan nog vara klokt att åka hem ikväll innan regnet löser upp föret. Skotern blir lite väl tung att lyfta fylld med blötsnö, speciellt när man är ensam.

Detta gick ju bra, men att lägga in en blid via nallen verkar inte gå.

Nu ska jag skida vidare längs den gnistrande fjällsluttningen smiley  • Kommentarer(0)http://blogg.hannaholmberg.se/#post91